Samen aan de slag met de Amersfoortsestraatweg

Graag willen wij u graag attenderen op de uitnodiging van de Gemeente Naarden, zoals deze op de gemeentelijke website en in het recente Naarder Nieuws te lezen is.De Vereniging Vestingstad ondersteunt dit initiatief ‘Samen aan de slag met de Amersfoortsestraatweg’ van harte.

Meedenken over een visie voor de toekomst van het gebied rond de Amersfoortsestraatweg? Meld u dan vóór 23 februari 2015 aan voor een bijeenkomst op 26 februari 2015, door een mail te sturen naar anja.derksen@naarden.nl of te bellen naar 06 55 13 18 85.

Het gebied rond de Amersfoortsestraatweg (tussen de rotonde en de Vesting) heeft een heel veelzijdig karakter. Je kunt er wonen, winkelen, sporten en genieten van het bijzondere cultuurlandschap. Het is ook nog eens de toegangsweg tot de unieke Naardense Vesting. En natuurlijk mag ook Naarderheem niet onvermeld blijven. De gemeente Naarden nodigt bewoners en andere belanghebbenden uit om gezamenlijk een visie te ontwikkelen voor de toekomst van dit gebied.

Aanleiding voor de visie

Verschillende partijen (winkeliers, Naarderheem en de gemeente) hebben plannen voor nieuwe ontwikkelingen, waaronder nieuwbouw. De gemeenteraad heeft besloten dat eerst een visie op het gebied moet worden ontwikkeld. De visie is erop gericht om in het gebied meer samenhang te creëren.

Waar gaan we het over hebben?

Hoe kan de Amersfoortsestraatweg een visitekaartje worden van Naarden? Hoe kan het gebied mooier, aangenamer en levendiger worden en meer recht doen aan de cultuurhistorie? Het doel is het gebied te verbeteren; verbeteren voor de bewoners, voor de organisaties en voor de gebruikers.

Hoe kunt u meedoen?

Er komen drie bijeenkomsten waarin alle deelnemers de kans krijgen hun ideeën in te brengen, met elkaar van gedachten te wisselen en elkaar te inspireren.

Eerste bijeenkomst: donderdag 26 februari 2015

De eerste bijeenkomst vindt plaats op donderdagavond 26 februari 2015, in de kerkzaal van het Naarderheem, Amersfoortsestraatweg 1. We beginnen om 20.00 uur plenair en gaan daarna aan de slag in kleinere groepen. Vanaf 19.45 uur bent u van harte welkom. Vanwege de voorbereiding en de capaciteit van de zaal is het voor ons belangrijk dat u zich aanmeldt vóór 23 februari 2015. Dit kan door een mail te sturen naar anja.derksen@naarden.nl of te bellen naar 06 55 13 18 85. De vervolgbijeenkomsten vinden plaats op donderdagavond 19 maart en 9 april 2015, ook in het Naarderheem.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.