Stadswandelingen in en om de Vesting

006 - kopie 025  013 019

Natuurlijk houden wij (en onze gasten) ons strikt aan de maatregelen van de rijksoverheid (waaronder het RIVM). Dat betekent vooral 1,5 meter afstand houden van elkaar en de hygiëne handhaven. De veiligheid en gezondheid van gasten en gidsen en het tegengaan van de verspreiding van het virus staan voorop.

De vereniging heeft 20 enthousiaste vrijwilligers opgeleid die wandelingen in en om de vesting verzorgen.
De stadswandeling van circa 75 minuten voert u langs de mooiste plekjes en wijst u op bezienswaardigheden van Naarden-Vesting.

Stadswandelingen iedere derde zondag van de maand. De start is om 12.30 uur bij de Utrechtse Poort aan het Ruysdaelplein. Nu ook 2e kerst-paas- en pinksterdag!
Kosten: Volwassenen € 5,- en kinderen 6 tot en met 12 jaar € 3,-. Kinderen jonger dan 6 (alleen onder begeleiding) gratis.

Scholen en groepen:  Stadswandelingen tot 10 personen per groep kost € 45,- per groep.  Op afspraak via Bezoekerscentrum Naarden 035-6942673 of contact@infonaarden.nl.

De groenwandeling van circa 75 minuten wordt buiten de Vestingwerken om gemaakt waarbij speciale aandacht wordt besteed aan de flora rondom de Vesting.

Scholen en groepen: groenwandelingen op afspraak via Bezoekerscentrum Naarden 035-6942673 of contact@infonaarden.nl.

De fotowandeling  Aan de hand van een plattegrond met routebeschrijving loopt U zelf langs de meest fotogenieke plekjes van de vestingstad. De route is verkrijgbaar bij het Bezoekerscentrum en het Weegschaal Museum. Kosten € 1,50 cent

De wandeling langs gevelstenen en symbolen  (verkrijgbaar vanaf 10-09-2016) De wandeling loopt langs een aantal oude en nieuwe gevelstenen en interessante muurankers in de vesting Naarden. Ook worden een aantal bijzondere of kenmerkende symbolen benoemd. Met behulp van de genummerde plattegrond kunt u ze gemakkelijk vinden. De route is verkrijgbaar bij het Bezoekerscentrum en het Weegschaal Museum. Kosten € 1,50 cent

Zelf gids worden? Loop eens mee en laat u eventueel opleiden als nieuwe stadsgids en vertel de bezoekers van Naarden over uw bijzondere woonomgeving.
Meer informatie: Neem contact op met Ed de Jonge , Email: info@verenigingvestingstad.nl