Toren beklimmen-Slinger van Foucault

Bekijk zelf de ster van de Vesting liggend in het Gooise landschap.
Een gids van de vereniging neemt u mee voor deze prachtige ervaring!
Beklim de 235 treden van de 45 meter hoge toren en geniet van het uitzicht.

Individuele torenbeklimmingen: tussen 1 mei en 31 oktober op woensdag en zondag om 14.00 en 15.00 uur.  Entreekaartjes verkrijgbaar bij het bezoekerscentrum in de ‘Gele Loods’op het Ruijsdaelplein.
Volwassenen € 5,- en kinderen 6 tot en met 12 jaar € 3,-. Kinderen jonger dan 6 (alleen onder begeleiding) gratis. Start bij de toren van de Grote Kerk, Kerkpad Naarden.

Let op:  Tijdens uitvaarten of trouwerijen geen beklimmingen mogelijk. Check actuele informatie via bezoekerscentrum Naarden

Groepen:  Schoolkinderen (t/m 12 jaar) max. 15 personen per gids. Kosten 45,- euro

Bij grotere groepen wordt er dus apart geklommen.

Torenbeklimmingen op afspraak via Bezoekerscentrum Naarden 035-6942673 of contact@infonaarden.nl.

Demonstratie Slinger van Foucault:  tussen 1 mei en 31 oktober op aanvraag

Ook gids worden?