IN MEMORIAM

Dini Bossenbroek

Op vrijdag 17 december 2021 is Dini Bossenbroek door een noodlottig ongeval overleden.

Samen met haar echtgenoot Hugo ter Spill is ze jarenlang actief geweest voor onze vereniging. Dini heeft bij Vereniging Vestingstad Naarden tot 2016 een bestuursfunctie bekleed. Privé moeten zij veel over onze mooie stad hebben gesproken want Hugo was tot voor kort een van onze gewaardeerde stadsgidsen.

Dini heeft er jarenlang voor gezorgd dat de schippers van de Naardense Vaardagen hun, door de middenstand goed gevulde welkomsttasjes, in ontvangst konden nemen. Ze heeft ook vanaf het begin meegeholpen met het verzorgen van de schippersmaaltijden voor dit event.                                                                                                                                                                            Ze stond bekend om haar heerlijk directe houding en door haar enorme inzet, kennis en kunde was ze voor het bestuur van grote waarde.                                                                                    Na haar aftreden als bestuurslid is ze actief gebleven voor onze vereniging en heeft ze de verantwoordelijkheid van de kaartverkoop voor de stadswandelingen op de 3e zondag op haar genomen. We zijn haar dankbaar voor haar betrokkenheid.

Met haar overlijden is een unieke persoonlijkheid heengegaan.

Wij missen haar zeer.

Wij wensen Hugo, haar kinderen en kleinkinderen veel sterkte met het verlies.

Het Bestuur van de Vereniging Vestingstad Naarden