Toren beklimmen

torenklimmen01  Naarden

Bekijk zelf de ster van de Vesting liggend in het Gooise landschap.
Een gids van de vereniging neemt u mee voor deze prachtige ervaring!
Beklim de 235 treden van de 45 meter hoge toren en geniet van het uitzicht.

Individuele torenbeklimmingen: tussen 1 mei en 30 september op woensdag, zaterdag en zondag om 14.00 en 15.00 uur.
Volwassenen € 3,- en kinderen 6 tot en met 12 jaar € 2,-. Kinderen jonger dan 6 (alleen onder begeleiding) gratis. Start bij de toren van de Grote Kerk, Kerkpad Naarden.

Let op:  Tijdens uitvaarten of trouwerijen geen beklimmingen mogelijk. Check actuele informatie via bezoekerscentrum Naarden

Scholen en groepen: torenbeklimmingen op afspraak via Bezoekerscentrum Naarden 035-6942673 of contact@infonaarden.nl.  Kosten € 60,- per aanmelding.
Groepen schoolkinderen kosten € 40,- per aanmelding.
Per keer gaan er maximaal 20 personen tegelijk naar boven. Bij grotere groepen wordt er dus meerdere keren geklommen.

Ook gids worden?
Neem contact op met Ed Boshuysen