De Nacht van Naarden

2016 0311 Nacht van Naarden - A3 PosterTegen het prachtige decor van de Vesting Naarden, openen de culturele partners op vrijdagavond 11 maart 2016 hun deuren voor iedereen die ons mooie culturele erfgoed van dichtbij wil bekijken! Kom dus een boterbriefje met programma halen op het oude Stadhuis, ga kennismaken met Comenius, ontdek de historie in het Gemeentearchief, word wakker op het Strijdtoneel van het Vestingmuseum, voel je welkom in de Heksenwaag bij het Weegschaalmuseum en sluit af met de Power of Love in de Grote Kerk uit het jaar 1969. Combineer je bezoek met een etentje vooraf of een drankje na afloop, en kom zoveel mogelijk op de fiets! Je bent van harte welkom!

Kies je programma!

Alles locaties zorgen voor een eigen invulling van de avond, maar zijn tegelijkertijd ook gewoon de culturele instelling die ze in het dagelijks leven zijn. Of je nu komt tijdens een optreden of gewoon een rondje maakt door het pand, het is altijd goed!

In het licht!

De route die de zes prachtige locaties met elkaar verbindt tijdens deze Nacht van Naarden zetten we in het licht. Nou kun je natuurlijk op allerlei manieren van ’t een naar ’t ander lopen dus is route een breed begrip…

Zetten jullie op vrijdagavond 11 maart allemaal die kaars voor je raam in de vorm van een waxinelichtje in een potje voor je deur? Dat ziet er vast prachtig uit!

Meer informatie is te vinden via de bijgevoegd flyer en poster alsmede op https://www.facebook.com/nachtvannaarden

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.